Csapatépítő tréningek Egerben és környékén


A sikeres csapatépítés alapja egy jól szervezett csapatépítő tréning.
A szakmai fejlődésükben a CSAPATOT úgy tudjuk hatékonyabban támogatni, ha tisztában leszünk a saját értékeinkkel, a csapattársunkhoz fűződő érzéseinkkel, kapcsolatainkkal. Ennek érdekében foglalkozzunk most az egyéni értékeinkkel, a csapat értékeivel és szerezzünk közös élményeket.

Tegyük ezt egy különleges, mégis szokatlan környezetben, Eger és környékén.
A természet, a város hangulatának közelsége és csapattársaink lehetővé teszik számunkra, hogy képet kapjunk a csapatban betöltött helyünkről, az egyéni szerepvállalásainkról, melyet a csapat javára lehetünk képesek fordítani.

ÍZELÍTŐ OUTDOOR PROGRAMAJÁNLATAINKBÓL:


Vitézi kiképzés az Egri várban

vitez_01A csapat egy különleges helyszínen, az Egri várban „kiképzésen” vesz részt. Az egri várvédők és Dobó István fogadják az apródokat a vár Déli kapujában. A vitézek a résztvevőket felkísérik az ágyúdombra, ahol ágyúlövéssel és egy kupica pálinkával köszöntik Őket. A setét kapuban fegyverbemutató keretében ismerkedhetnek meg a vendégek a korabeli eszközök használatával, és ki is próbálhatják őket. A helyszíneken korabeli ruházatú vitézek vezetik le a feladatok megoldását. A csapatok az állomásokon pontokat gyűjtenek. A helyszíneket a résztvevők egy vártérkép segítségével és egy kis találékonysággal lelhetik meg...

Apródképzés az Egri Várban

aprodA résztvevőket Dobó István katonái az Egri Vár déli kapujában fogadják.A csapatoknak vaktérképek segítségével kell az Egri Vár különböző helyszíneit felkeresni, ahol érdekes néhol izgalmas feladatok várják Őket. Az állomásokon pontokat gyűjtenek a csapatok, a győztes díja egy kitűnő Egri Bikavér.

Kincskeresés Eger nevezetességei mentén

tortenelemEger nevezetességei mentén kell haladni a résztvevőknek és a feladatokat megoldani, így a látnivalókkal közelebbi kapcsolatba kerülhetnek, és új oldaláról ismerik meg a történelmi helyszíneket. A vendégek az idegenvezetőtől megkapják a feladatlapokat és térképeket. Csoportokban keresik fel a város nevezetes pontjait és a feladatlap kérdéseiből valamint a megszerzett információkból egy élménybeszámolót prezentálnak, amit fényképekkel illusztrálnak. Ez az útinapló a bormúzeumban kerül bemutatásra, egy borkóstolóval egybekötve, melyet Bortábornok avatás követ. Helyszíneink: az Egri vár környéke, a Vártól a Dobó térig vezető utcák, a Dobó tér és környéke, Minaret, a Líceum (Eszterházy Károly Főiskola épülete), a Bazilika és környéke.

Lézercsata a Város alatt

varosavaroslattEgerről kevesen tudják, hogy a föld feletti látnivalókon túl igen kiterjedt város alatti pince hálózatot is rejt. Mi megnyitjuk Önöknek a titkos kapukat, hogy egy igazán adrenalin vadász programot nyújtsunk. Hol egykoron az egyházi borkészletek végeláthatatlan raktára állott, most helyszínként szolgál egy nagyszerű kalandhoz.A város alatti pince rendszer hosszú folyosói, zeg-zugos beugrói egyedülálló helyszínt biztosítanak egy izgalmas lézercsatához.

Monsterroller túra

monsterrolerA Monsterrollert a hagyományos rollerektől leginkább az erős hátsó és első fék, illetve a nagy ballonos kerék különbözteti meg. Főképp a hegyekben használatosak és már 12 éves kortól használhatják a gyerekek is. A vadregényes és egyedülálló hegyi sport az egész csapatnak új típusú és tartalmas szórakozást kínál.

Betyártúra

betyarFogathajtás akadálypályán kettes fogattal. Népi játékok: köcsögverés, patkódobás, diótörés.
Íjászat – lövés különböző íjakkal különböző célokra. Petrencerudas lépegető: egy eszköz készítése, mellyel egy társukat kell mozgatniuk, anélkül, hogy hozzá érnének.

Pusztaolimpia

A versenyszámok: szekérhúzás, körbála gurítás, talicskázó váltó, kötélhúzás, íjászat, lopózás, zsákban futás, gumicsizmás váltófutás, célba hajítás vasvillával

Kalandparki kombi program

Kalandpark és környéke, ahol 4 helyszín van: a Kalanderdő kötélpályái, bungee trambulin, íjászat,falmászás

Kerékpárral a Bükkben

bicikli2-4 csapatban indulnak a résztvevők, térkép és tájoló segítségével egy útvonalat kell bejárniuk, közben pontokat kell megtalálniuk, ahol feladatokat kapnak. Magas-kötélkert konstrukciós feladatok: adott eszközök segítségével társ eljuttatása A-ból B-be csapatépítő feladatok – mozgó létra.

Szabadítás a sárkánytoronyból

szalajkaA helyszín a Szalajka-völgy és környéke. „A király 12 gyermekének kiszabadítása a Sárkánytoronyból” – egy történetre felfűzött feladatsor, melyben konstrukciós, problémamegoldó, tájékozódási és kötéltechnikai elemek vannak. Egy expedícióra kell indulni, útközben fegyvereket kell szerezni, meg kell találni a torony kulcsát, majd fel kell mászni a toronyba és kiszabadítani a király elrabolt gyermekeit.
Problémamegoldó, csapatmunkát igénylő, kommunikációt fejlesztő programelemek alkotják a feladatokat:„Vak” társak végigvezetése egy „sűrű, sötét erdőn”, mely akadályokkal van tarkítva. A küzdelemhez szükséges fegyverek összegyűjtése – tájékozódás, GPS navigáció a Sárkánytoronyhoz.
Felmászás a „Sárkánytoronyba” de bekötött szemmel, és mindenkinek van egy kiszabadítandó gyermeke.

Foglald el a várat!

Tájékozódás a Dédesi Kisvárhoz, ahol sziklát kell mászni, majd ereszkedni. A csapattagok be lesznek vonva a biztosításba, az ereszkedést önállóan, de biztosítással hajtják végre. A program része egy 9 km-es transzfer oda-vissza. A transzferrel együtt kb. 5 órás program.

A barlangi medve nyomában

Barlangi program 6-8 órás, egy zárt, csak külön engedéllyel látogatható barlang megkeresése tájoló és egy itiner segítségével, a barlang végigjárása, benn feladatok. A visszaút szintén tájékozódást igényel, útközben a „Dante pokla” (ez egy beszakadt nagyon érdekes barlang) megkeresése. A programba be van még építve 2 csapatépítő játék. A program része egy kétszer 45 perces transzfer.

Fegyverek Szava - Lézerharc, Paintball

paintball_1A játék során különböző harci helyzeteket  élhetünk át, legyen szó túszejtésről, zászlószerzésről, rókavadászatról vagy összetettebb kombináltabb stratégiai játékról, ahol a csapatok Gps-ek, rádió adó vevők segítségével próbálják meg a küldetésüket teljesíteni. Minimum létszám: 6 fő!

Bűnvadászok

A két jól ismert figura története alapján kell a csapatnak a rejtélyt megoldani. A csapatok egy közös tájékoztatón vesznek részt ahol a játékvezető ismerteti a nyomozáshoz szükséges tudnivalókat. Cél: a bűnügy felderítése a tettes megnevezése.

Esőnapi / Téli program:

Helyszín a fedett lovarda, ahol a következő programok férnek el:

 Night Challenge éjszakai program:

nightA tájékozódás, mozgás a sűrű, sötét erdőben már önmagában is kihívást jelent egy csapat számára. Különösen, ha az erdőben megbújó predátor vadászik rájuk a feladatok teljesítése közben.

 

A feladatok:

4 keréken szép az élet!

Vezetéstechnikai tréning, ahol quaddal, UAZ terepjáróval, kettes lipicai fogattal, illetve JCB vagy Bobcat munkagépekkel kell az akadályokat leküzdeni. Nem szokványos vezetésről van szó, esetenként nem szokványos stílusban és módon kell irányítani az eszközöket.

Ne félj a magasban, nem vagy egyedül!

Magaskötékerti gyakorlatok, ahol az adott feladat teljesítése nem lehetséges a társak segítsége nélkül. A feladatok között szerepelnek páros és egyéni gyakorlatok is, de mindenütt az egész csapat dolgozik együtt.

Aktívan a Bükkben!

sziklaEz az ajánlatunk nagyon mozgalmas, élmény dús elemeket tartalmaz. A résztvevőket egy transzferrel felszállítjuk Örvénykőre, ahol sziklamászás és ereszkedés vár rájuk. A mászás után túra a Szentléleki Turistaparkba, ahol egy kis energiafeltöltésre lesz lehetőség. Ezt követi egy 14 km-es rolleres legurulás Mályinkába. A program időtartama 6-7óra.

 A programokban partnerünk a One Online Kft.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT ÉS RÉSZLETES INFORMÁCIÓT A PROGRAMOKRÓL: